Φόρτωση Εκδηλώσεις
Home » Εκδήλωση » Δημοσιογραφική διάσκεψη “Καινοτόμες Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης ατόμων με Σπάνιες Παθήσεις, μια πρωτοπόρα προσφορά της ΠαΣΣΠ”

Δημοσιογραφική διάσκεψη “Καινοτόμες Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης ατόμων με Σπάνιες Παθήσεις, μια πρωτοπόρα προσφορά της ΠαΣΣΠ”

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

16th Απρίλιος 2018 @ 12:00 πμ - 1:00 μμ

 

Η Δημοσιογραφική Διάσκεψη θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών (18 Απριλίου) και θα έχει ως θέμα την επίσημη παρουσίαση των καινοτόμων ηλεκτρονικών εργαλείων που έχει αναπτύξει η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων για την εμπεριστατωμένη, εκτενή και ενδελεχή ενημέρωση των ασθενών. Στο πλαίσιο της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η πρώτη Διαδικτυακή Πύλη για την Ενημέρωση των Ασθενών που φέρει την ονομασία «Διεκδικώ».

Επιδιώκω, απαιτώ, διεκδικώ. Για εμένα, την οικογένεια, τον φίλο, τον συνάνθρωπό μου. Για κάθε πολίτη που είναι εν δυνάμει ασθενής. Με εργαλείο και μέσο την έγκυρη και σφαιρική γνώση για όλα τα θέματα που άπτονται των ατόμων με σπάνιες παθήσεις. Με τη σωστή καθοδήγηση, όλοι μπορούν να αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις υφιστάμενες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που σχετίζονται με τη νόσο τους και να διασφαλίζουν, ως ασθενείς, τα δικαιώματά τους. Το περιεχόμενο της Διαδικτυακής Πύλης αφορά τον κάθε σπάνιο ασθενή, τον κάθε χρόνιο πάσχοντα, αλλά και τον κάθε Κύπριο που είναι εν δυνάμει ασθενής. Μας αφορά όλους.

Δείτε το πρόγραμμα της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης εδώ. Πρόγραμμα Δημοσιογραφικής Διάσκεψης

Θα διατεθεί χρόνος για υποβολή ερωτήσεων και για μια εποικοδομητική συζήτηση με τον ασθενή στο επίκεντρο.

Εγγραφή στο newsletter

 

Λεπτομέρειες

Ετικέτες:

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα Δημοσιογραφικών Διασκέψεων του Υπουργείου Υγείας
Prodromou 1
Nicosia, 1148 Cyprus
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
22 203762